Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Video: gamer martelt RollerCoaster Tycoon-gasten met onmogelijk doolhof

01-08-2020, 11.26 uur

Een gamer heeft een nieuwe manier gevonden om bezoekers te martelen in pretparkspel RollerCoaster Tycoon. Marcel Vos, bekend van zijn YouTube-kanaal met RollerCoaster Tycoon-video's, bouwde een simpel doolhof dat haast onmogelijk is om op te lossen.

Door de manier waarop gasten geprogrammeerd zijn, kunnen ze enorme moeite hebben met een doodeenvoudig labyrint. Vos gebruikte die kennis bij het ontwikkelen van een doolhof met rechte paden en inhammen aan de zijkant. De kans dat de onwetende poppetjes de uitgang halen, is nagenoeg nul.

In een video legt Vos uit hoe de sadistische attractie werkt en waarom bezoekers het zo lastig vinden om een recht pad te volgen. "Als je een nieuwe manier zoekt om je gasten te martelen, is dit de ideale methode", aldus de bedenker. "Zelfs als je het volledige waarneembare universum zou bewandelen met één stap per miljard jaar, zou je niet in de buurt komen van hoelang het duurt om dit doolhof op te lossen."

Reputatie
Vos heeft een reputatie op het gebied van wrede attracties. Eerder bouwde hij al een gruwelijke RollerCoaster Tycoon-achtbaan waarbij één ritje maar liefst 135 jaar duurt. Daarmee heeft de Nederlander voor zover bekend een wereldrecord in handen.



Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be