Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn: losse dag- en avondopenstelling toch geen succes

29-07-2020, 13.37 uur

Bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn hoeven niet meer te kiezen tussen een dag- of een avondbezoek. Het Overijsselse pretpark zou op vier woensdagen in de zomer opengaan van 09.30 tot 16.00 uur en van 17.00 tot 22.00 uur. In de tussentijd werd het park schoongeveegd. Nu krabbelt men toch weer terug.

De eerste Zinderende Zomeravond op 22 juli bleek geen succes. "Tussendoor dichtgaan werkte niet", geeft een woordvoerder toe. "Het zorgde voor veel onduidelijkheid onder de gasten." Vandaag is het park daarom geopend van 09.30 tot 20.00 uur, voor alle bezoekers.

Op de laatste twee Zinderende Zomeravonden - 5 en 12 augustus - gaat Hellendoorn open van 10.30 tot 20.00 uur. Volgens de voorlichter is het niet nodig om tot 22.00 uur open te blijven. "Gezien onze doelgroep en het ontbreken van een vuurwerkshow."

Uitverkocht
Eerder meldde de woordvoerder dat Hellendoorn de eerste twee avonden zou afwachten alvorens een beslissing te nemen over de resterende periode. Het attractiepark zegt wel tevreden te zijn over de bezoekersaantallen in coronatijd. "Op veel dagen zijn we uitverkocht, de vraag is groter dan de capaciteit."

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be