Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Rhône-Alpes

Verrassing: dit is de nieuwe mascotte van de Walibi-parken

27-07-2020, 17.01 uur

De nieuwe mascotte van de Walibi-parken laat zich onverwachts tóch zien. Eigenlijk zou de vernieuwde oranje kangoeroe pas volgend jaar zijn opwachting maken in Walibi Holland, Walibi Belgium en het Franse Walibi Rhône-Alpes. Vanwege de coronacrisis was de introductie van het personage een jaar uitgesteld.

Toch loopt de kangoeroe nu plotseling alsnog rond in Walibi Rhône-Alpes, blijkt uit foto's die op Instagram verschenen. In Walibi Holland zal het figuur pas in 2021 ten tonele verschijnen, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. De versie in Nederland wordt wel iets anders: daar zal het beest een jasje, een broek en schoenen dragen.

Het uiterlijk van de nieuwe mascotte werd in mei al onthuld in de vorm van een tekening. Pretpark Walibi Sud-Ouest in Frankrijk, dat een andere eigenaar heeft, behoudt voorlopig de oude mascotte uit 2011. Die had een stoerder voorkomen, gebaseerd op een rockband.







Meer Walibi Rhône-Alpes
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be