Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Video: man misdraagt zich in spookhuis op Tilburgse kermis

27-07-2020, 14.44 uur

Een verwarde man heeft zich afgelopen week misdragen in een spookhuis op de Tilburgse kermis. Hij klom buiten openingstijd in de attractie, om vervolgens over de baan te urineren en zichzelf te bevredigen. Het voorval vond plaats in Haunted Castle van exploitant Hans Lutjens, die in Tilburg op het Koningsplein stond.

Beelden van een beveiligingscamera zijn op de videosite Dumpert beland, waar het filmpje bijna veertigduizend keer is bekeken. Het lijkt erop dat de man zich bewust was van de aanwezigheid van de camera. De ongewenste gast kijkt meermaals recht in de lens.

Het is niet bekend of er aangifte is gedaan. De Tilburgse kermis duurde tot en met gisteravond. Vanwege de coronacrisis koos de gemeente dit jaar voor een ander concept, met een beperkt aantal attracties op vier verschillende pleinen met aparte in- en uitgangen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be