Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland laat bezoekers eten en drinken bestellen via scherm

27-07-2020, 20.53 uur

Toverland introduceert een nieuwe manier om eten en drinken te bestellen. Bezoekers hoeven dat voortaan niet meer aan de kassa te doen. Bij de Waldstube, het grote horecapunt in het hart van het overdekte themadeel Wunderwald, zijn bestelschermen geïnstalleerd.

"Hiermee zetten we een nieuwe stap op het gebied van digitalisering", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Het bevordert het gebruiksgemak en het zorgt voor extra capaciteit." Na de betaling ontvangen bezoekers een buzzer die gaat piepen als de bestelling klaar is. Dan kunnen de hapjes en drankjes afgehaald worden bij de balie.

Bij Waldstube staan belegde broodjes, schepijs, pizza's, hamburgers, kipburgers, friet, koffiespecialiteiten en frisdrank op het menu. De bestelschermen worden gebruikt voor de balie friet, burgers en frisdrank.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be