Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: schaamteloze TikTok-gebruiker kalkt naam op Efteling-attracties

27-07-2020, 14.03 uur | Reacties

Een ongemanierde TikTok-gebruiker heeft zich van zijn slechtste kant laten zien in de Efteling. Ene Sebasie kalkte onlangs zijn nickname op een groot aantal Efteling-attracties. Erg stiekem deed hij het niet: de jongen besloot zijn daden zelf te filmen en te publiceren.

In een TikTok-video is te zien hoe de knul het attractiepark in wandelt met een pak stiften. Vervolgens kliedert hij ongestraft muren onder bij Joris en de Draak, de Halve Maen, de PiraƱa, Baron 1898, de Python en Vogel Rok.

Op TikTok is de video ruim zeventigduizend keer bekeken. De beelden leverden meer dan zevenduizend likes en enkele honderden reacties op.

Jammer
De Efteling baalt van de actie. "We vinden het erg jammer om te zien dat hij de muren van onze wachtrijen inzet ter promotie van zijn TikTok-kanaal", reageert een woordvoerster. Er worden geen stappen ondernomen.Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be