Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Youtubers smijten met olifantenpoep in Safaripark Beekse Bergen

27-07-2020, 21.35 uur

Safaripark Beekse Bergen heeft onlangs twee youtubers een dagje mee laten helpen in de dierentuin. Voor de YouTube-serie Baas voor een Dag kregen Bram Krikke en Tom van der Weerd de kans om verschillende klusjes in het park uit te proberen. Dat leverde een melige video op van ruim dertien minuten, vol gortdroge humor.

De heren hielpen bij de horeca, reden tussen de giraffen op de savanne en gaven een presentatie aan bezoekers op een rondvaartboot. Ook werden de twee aan het werk gezet in de olifantenstal, waar ze de opdracht kregen om drollen op te ruimen. Daarbij konden ze het niet laten om elkaar te belagen met olifantenpoep.

Ondanks dat was parkmanager Rens Willemsen blij met de inzet van het tweetal. Na afloop van de werkzaamheden hadden Krikke en Van der Weerd nog een verrassing in petto voor het personeel van het dierenpark. Inmiddels is de aflevering, gesponsord door uitzendbureau Tempo Team, zo'n 160.000 keer bekeken.



Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be