Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: bezoekers Disneyland Paris ontmoeten Disney-figuren op afstand

03-08-2020, 23.13 uurBeeld: @DLPReport, @ED92Magic, @disneyphotogram

In Disneyland Paris duiken tijdens de coronacrisis op onverwachte momenten Disney-figuren op. Omdat klassieke meet-and-greets, parades en grote spektakelshows niet mogelijk zijn, heeft men gezocht naar nieuwe manieren om de Disney-karakters in de schijnwerpers te zetten.

Zo trekt er af en toe een koets met een Disney-prinses door Main Street. Mickey Mouse en zijn vrienden laten zich rondrijden in een brandweerwagen, bus of fietstaxi. Voor Stitch werd een speciale cabriolet geregeld. In het Walt Disney Studios Park bewegen The Incredibles zich voort op hoverboards.

Enkele theaters zijn getransformeerd tot 'selfie spots'. Zo kunnen bezoekers in het Animagique Theater op afstand op de foto met de personages uit theatershow Mickey and the Magician. In het Studio Theater staan de Marvel-superhelden klaar en Animation Celebration huisvest de hoofdrolspelers uit de Frozen-films.

Troon
Entertainmentlocatie Meet Mickey Mouse is geopend voor selfies bij een podium. In het Princess Pavilion kunnen bezoekers zich laten fotograferen in een grote troon, zonder prinsessen. Darth Vader en Chewbacca zijn te vinden bij Starport. Verder zijn op strategische punten Disney-fotografen neergezet die zorgen voor 'magic shots': foto's met een bijzonder effect dat wordt toegevoegd in de nabewerking.

Ook in de buitenlucht laten de Disney-figuren zich zien. 's Ochtends begroeten ze gasten vanuit Main Street Station in het Disneyland Park en Studio 1 in het Walt Disney Studios Park, 's avonds zwaaien ze daar de vertrekkende menigte weer uit. In Main Street en Fantasyland poseren personages uit onder meer Alice in Wonderland en Winnie-the-Pooh.

Mondkapje
Bij sommige locaties wordt gewerkt met een reserveringssysteem, via de externe app Lineberty. Het dragen van een mondkapje is overal in de Disney-parken verplicht. Daar wordt streng op gecontroleerd.

Later deze maand keren twee shows terug. The Lion King: Rythms of the Pride Lands is vanaf 15 augustus weer te zien in het overdekte Frontierland Theater. De voorstelling The Jungle Book Jive wordt verplaatst van het plein voor het kasteel van Doornroosje naar de arena van Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular in het Walt Disney Studios Park. Die aangepaste voorstelling gaat op 22 augustus in première.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be