Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland bedenkt oplossing voor personeelsfeest in coronatijd

29-07-2020, 17.32 uur

Ondanks de coronacrisis trakteert Walibi Holland medewerkers deze zomer toch op een feestje. Normaal gesproken organiseert het pretpark een groot zomerfeest met alle personeelsleden, maar dat kon in verband met de coronamaatregelen niet doorgaan.

Walibi-medewerkers staan echter niet met lege handen. "We vonden dat onze collega's een alternatief verdienden, maar dan wel coronaproof", vertelt een woordvoerster aan Looopings. Daarom kwam er een minifeestje in de ruimte van virtualreality-attractie NeuroGen, die nu gesloten is.

"Collega's zijn in kleine groepjes door de attractie gelopen, waar we het licht, het geluid en de effecten opnieuw geprogrammeerd hadden", aldus de voorlichtster. "Ook was er extra licht en geluid toegevoegd." Alle deelnemers kregen na afloop een goodiebag mee naar huis. "Het leverde veel blije gezichten op en daar deden we het voor."

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be