Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Aqualand Fréjus

Badmeester Frans waterpark in elkaar geslagen

24-07-2020, 14.46 uur

Een 19-jarige badmeester van het Franse waterpark Aqualand Fréjus is afgelopen maandag in elkaar geslagen. Acht pubers wachtten de man aan het einde van zijn dienst op nadat ze eerder die dag uit het zwembad waren gezet.

De jongens, die tussen de 15 en 18 jaar oud zijn, zorgden 's ochtends voor veel problemen in Aqualand. Ze hielden zich niet aan de verplichte looprichtingen en beklommen de glijbanen. De badmeester gaf de jongens een waarschuwing, die later werd herhaald door de dienstdoende manager. Dat hielp allemaal niet, waarop beveiligers de groep uit het waterpark hebben gegooid.

Toen de badmeester 's middags naar zijn auto wandelde, stonden de jongens hem op te wachten. Ze sloegen de man in elkaar, vernielden zijn telefoon en stalen zijn zonnebril. Beveiligers van Aqualand schoten hun collega al snel te hulp en belden de politie.

Politiebureau
Zeven relschoppers zijn onmiddellijk gearresteerd. De achtste meldde zich later zelf op het politiebureau. Ze moeten in september voor de rechter komen wegens geweld, diefstal en het toebrengen van schade.

Vorig jaar kwam Aqualand Fréjus in het nieuws toen glijbaan Vertigo na meerdere ongelukken tijdelijk werd gesloten. Hij is na enkele aanpassingen inmiddels weer in bedrijf.

Meer Aqualand Fréjus
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be