Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Mondo Verde

Attractiepark Mondo Verde deelt mondkapjes uit na kritiek

23-07-2020, 15.02 uur

Bezoekers van het Limburgse themapark Mondo Verde krijgen voortaan bij binnenkomst een gratis mondkapje. Het attractie- en dierenpark in Landgraaf deelt mondmaskers uit in de hoop dat bezoekers die willen dragen. De afgelopen dagen kreeg het park veel kritiek omdat het te druk zou zijn.

Een hoop mensen klaagden op social media dat anderhalve meter afstand houden door de enorme drukte niet mogelijk was. Bovendien stonden er gigantische rijen voor het eten en drinken.

"Wij delen vanaf vandaag mondkapjes uit om bescherming te bieden tegen COVID-19", meldt Mondo Verde nu op Facebook. "We hopen dat iedereen deze gedurende het bezoek aan het park ophoudt, maar zéker in de rijen bij de eetgelegenheden en de attracties."

Geen verplichting
Het dragen van mond- en neusmaskers is dus nog steeds geen verplichting, maar een advies. Al bij de heropening van Mondo Verde in mei raadde het management gasten al aan om mondkapjes te dragen. Toen moesten bezoekers die nog ter plekke kopen, of meenemen van huis.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Familiepark Mondo Verde
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be