Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuw frietgerecht in de Efteling: loaded fries jalapeño

26-07-2020, 14.38 uur | Reacties

Efteling-bezoekers kunnen deze zomer een bijzonder frietgerecht proeven. Bij De Smulpaap, gelegen op het Anton Pieckplen, staat in het hoogseizoen loaded fries jalapeño op het menu.

De vegetarische maaltijd bestaat uit een grote bak friet met crispy sla, uienringen, jalapeño-kaasballen, citroen-pepermayonaise en chilisaus. Het zomerse gerecht is alleen verkrijgbaar bij De Smulpaap, voor 4,50 euro. Wie geen zin heeft om in de rij te staan, kan een bestelling plaatsen en afrekenen via de officiële Efteling-app.

In de zomermaanden introduceert de Efteling traditiegetrouw enkele horecaspecialiteiten. Ook nieuw dit seizoen: aardbeien gedipt in room en Oreo-stukjes bij Droomvlucht en bevroren Fanta met softijs bij De Vliegende Hollander.

Veganistisch
Vorig jaar verkocht de Efteling 's zomers veganistische kapsalon, kroketten en bitterballen bij Baron 1898. Die staan inmiddels niet meer op het menu.Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be