Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling voorziet verlengde wachtrijen van muziek

22-07-2020, 22.45 uur

De Efteling probeert wat sfeer te brengen in de verlengde wachtrijen van het park. Bij veel attracties zijn de rijen de afgelopen maanden noodgedwongen langer gemaakt met houten panelen en schermen, omdat gezelschappen tegenwoordig anderhalve meter afstand moeten houden. Op die plekken was tot nu toe meestal geen muziek te horen.

Afgelopen week zijn de externe wachtrijen van De Vliegende Hollander, Max & Moritz en Carnaval Festival voorzien van losse geluidsboxen op palen. Daardoor kan de soundtrack van de attracties nu in de volledige wachtrij afgespeeld worden. "Het is de muziek die gasten normaal gesproken ook horen in de wachtrij", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

De wachtrij van De Vliegende Hollander loopt tegenwoordig om het gebouw heen, via de mindervalideningang naar het bordes van het havenstadje. Bij Max & Moritz staan bezoekers te wachten op een voormalig bouwterrein, naast het Spookslot. Wie lang moet wachten bij Carnaval Festival, wordt naar de personeelsparkeerplaats geleid.

Besmettingen
Efteling-directeur Fons Jurgens liet vorige maand weten dat hij het liefst af wil van de verplichte anderhalve meter afstand tussen huishoudens. Nu het aantal coronabesmettingen in Nederland weer toeneemt, gaat dat waarschijnlijk nog wel even duren.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be