Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park

Dertien gewonden bij vechtpartij in Duits Plopsa-pretpark

21-07-2020, 13.11 uur

Bij een grote vechtpartij in het Duitse pretpark Holiday Park, onderdeel van de Plopsa Group, zijn dertien bezoekers gewond geraakt. Twee families kregen afgelopen zondag ruzie met elkaar in het attractiepark. Aanleiding was een discussie over opvoeding.

Volgens regionale media zou een moeder uit één van de families haar kind op hardhandige wijze iets verboden hebben. Toen iemand uit de andere groep dat zag gebeuren, ontstond er een woordenwisseling die uitmondde in een opstootje.

De eerste familie bestond uit twaalf mensen in leeftijden van 4 tot 40 jaar. In de tweede groep zaten negen personen in leeftijden van 1 tot 68 jaar. Drie van de dertien gewonden werden uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht: het kind van 1 en twee bezoekers van 64 en 68 jaar oud.

Ambulances
Politieagenten hebben beide groepen afzonderlijk naar de uitgang begeleid om nieuwe confrontaties te voorkomen. In totaal kwamen er acht politiewagens en drie ambulances ter plaatse. De politie is een onderzoek gestart.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Holiday Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be