Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Nieuwe commercial Plopsaland: massale paniek door ontsnapte dinosaurus

22-07-2020, 15.44 uur

Een nieuwe commercial van Plopsaland De Panne doet denken aan de Jurassic World-films. Het spotje van ruim één minuut laat zien hoe in het Vlaamse attractiepark massale paniek uitbreekt door een losgebroken dinosaurus. Daarmee wil men de vernieuwde waterbaan DinoSplash promoten, die dit jaar officieel is geopend.

De video kreeg de prikkelende titel "2020 was al een rampjaar, en nu dit...". Hoofdrolspeler is een jongetje in een dinokostuum, dat probeert om bezoekers bang te maken met zijn gebrul. Als plotseling iedereen gillend wegrent, ontdekt hij dat de menigte heel erg anders van is geschrokken.

DinoSplash is de nieuwe naam van de waterattractie De Boomstammetjes, die een enorme renovatie heeft ondergaan. Een oud, vervallen kasteel maakte daar plaats voor een tropische jungle met rokende vulkanen, lavastromen en brullende dino's. De verbouwing kostte maar liefst 5 miljoen euro.



Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be