Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark vraagt geld voor livestream met panda's

20-07-2020, 12.34 uur | Reacties

Wie vanuit huis live wil het reuzenpandajong van Ouwehands Dierenpark wil zien, zal de portemonnee moeten trekken. De dierentuin biedt fans de mogelijkheid om online het opgroeiende pandajong te volgen. Dat kost 1 euro per uur. Het geld gaat naar het beschermen van reuzenpanda's.

"Voor 1 euro kijk je één uur mee met de unieke beelden uit het kraamhol", meldt Ouwehands. Het pandajong kwam op 1 mei ter wereld. "Inmiddels is het een echte kleine panda geworden, met kenmerkende zwart witte vacht. De komende maanden zal het moeten leren lopen en moeder Wu Wen leren volgen."

Bezoekers van het dierenpark kunnen het jong waarschijnlijk pas na de zomer in het echt zien, buiten het kraamhol. Tot die tijd is de livestream dagelijks te volgen tussen 10.00 en 21.00 uur. De inkomsten worden gebruikt om de bedreigde diersoort in stand te houden, belooft Ouwehands. "De donaties dragen bij aan de intensieve verzorging, wetenschappelijk onderzoek, het fokprogramma en natuurbescherming."

He Kang
Als het pandajong in augustus honderd dagen oud is, krijgt het dier volgens Chinese traditie een naam. Daarvoor wordt de hulp van het publiek ingeschakeld. Iedereen kan via de website van Ouwehands stemmen op vijf opties. Dat zijn Xing He, Fan Xing, He Shun, Dan Qing en He Kang.

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be