Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

4D-theater in Attractiepark Slagharen weer open

19-07-2020, 20.05 uurBeeld: Slagharen Fans

El Teatro, de 4D-bioscoop van Attractiepark Slagharen, is weer toegankelijk. Toen het Overijsselse pretpark eind mei openging, bleef het filmtheater dicht in verband met de coronamaatregelen. Vanaf dit weekend kunnen bezoekers er alsnog terecht voor de nieuwe korte animatiefilm Storks.

Die draait meerdere keren per dag, zowel in het Nederlands als in het Duits. "In de eerste paar dagen is de film zeer goed bezocht", weet een woordvoerster. Om anderhalve meter afstand tussen toeschouwers te garanderen, werd de capaciteit van het theater verlaagd. Sommige zitplaatsen zijn afgesloten.

Eerder deze maand heropende eetgelegenheid de Music Hall al, met een beperkt aantal tafels en stoelen. De shows ontbreken daar nog. Er kwam straatentertainment voor in de plaats. Verder worden bezoekers opnieuw welkom geheten in restaurant Crazy Horse Saloon. De menukaart is vernieuwd.

Schommelschip
Op dit moment zijn matjesglijbaan Mountain Slide, schommelschip The Pirate en klimparcours Black Hill Ranger Path nog buiten bedrijf. Wanneer die weer in gebruik genomen kunnen worden, is op dit moment niet duidelijk.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be