Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Speciale Walibi-mondkapjes te koop in Walibi Holland

20-07-2020, 16.49 uurBeeld: That Walibi Girl

In Walibi Holland worden sinds afgelopen weekend mondkapjes in Walibi-stijl verkocht. De felrode mond- en neusmaskers zijn aan de zijkanten voorzien van een subtiel zwart labeltje met het Walibi-logo, in rode letters. Ze kosten 4,95 euro per stuk.

Van de stoffen maskers - met een zwarte elastische band - bestaat één variant. Ze zijn verkrijgbaar bij de W.A.B Shop, te vinden bij de uitgang van lanceerachtbaan Xpress in de overdekte Hall of Fame.

Waar pretparken in België, Duitsland en Frankrijk bezoekers verplichten om mondkapjes te dragen, gelden in de Nederlandse parken totaal andere regels. In de achtbanen van Walibi mag het zelfs helemaal niet: het park verbiedt het dragen van mondmaskers in snelle attracties.

Direct contact
In Nederland zijn mondkapjes momenteel alleen verplicht in het openbaar vervoer en in vliegtuigen. Personeelsleden van Walibi die in direct contact komen met bezoekers, dragen ze ook niet. Zij houden het bij plastic handschoentjes en in een enkel geval een spatscherm.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be