Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-bezoekers moeten bezoek aan Raveleijn weer reserveren

20-07-2020, 17.13 uurBeeld: @promenadefotos

Efteling-bezoekers die paardenshow Raveleijn willen zien, hebben vanaf vandaag weer een reservering nodig. Dat was eerder ook al het geval, maar eind 2018 schakelde het attractiepark het reserveringssysteem bij de voorstelling uit. Sindsdien werd een vrije inloop gehanteerd.

Omdat de capaciteit van de showarena door corona nu drastisch verlaagd is, moesten de afgelopen weken veel mensen teleurgesteld worden. De Efteling heeft derhalve besloten om het reserveringssysteem nieuw leven in te blazen. In tegenstelling tot voorheen kunnen bezoekers geen gebruik maken van speciale ticketautomaten.

Reserveringen zijn nu in principe alleen digitaal te verkrijgen, via de officiële Efteling-app. App-gebruikers kunnen een zogeheten Boarding Pass aanvragen voor maximaal zes personen. Efteling-medewerkers scannen de reserveringen bij de entreepoort van Raveleijn.

Smartphone
Wie geen smartphone heeft, kan zich wenden tot personeelsleden bij de ingang. "Per show wordt een bepaald aantal tickets vrijgehouden, zodat mensen zich ook bij de poort kunnen melden voor een plekje", meldt een woordvoerster aan Looopings.

Omdat er per show minder mensen toegelaten kunnen worden - in verband met verplichte afstand op de tribunes - koos de Efteling voor enkele bezuinigingen. Zo ontbreekt de grote vuurspuwende draak nu. De coronaversie van Raveleijn duurt nog maar elf minuten in plaats van ruim 25 minuten.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be