Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris blokkeert actiefoto's als bezoekers mondkapje afzetten

19-07-2020, 20.18 uurBeeld: @DLPReport

Als bezoekers van Disneyland Paris ervoor kiezen om geen mondkapje te dragen in de attracties, kan dat consequenties hebben. In de Disney-parken is het dragen van een mond- en neusmasker overal verplicht, behalve tijdens het eten en drinken. Ook in de achtbanen en darkrides mogen de maskers niet af.

Wie dat tóch doet, kan hoogstwaarschijnlijk geen herinnering aan een ritje mee naar huis nemen. Disney-medewerkers hebben de opdracht gekregen om actiefoto's zo snel mogelijk te blokkeren wanneer passagiers hun mondkapje niet of verkeerd dragen.

Een foto verschijnt dan niet op de schermen bij de uitgang van een attractie. In plaats daarvan is een slotje te zien. Op die manier moet het afzetten van mondkapjes zo veel mogelijk ontmoedigd worden.

Big Thunder Mountain
Op dit moment worden er foto's gemaakt in vier attracties in Disneyland Paris. Dat zijn Big Thunder Mountain, Pirates of the Caribbean, Star Wars Hyperspace Mountain en The Twilight Zone Tower of Terror.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be