Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-sprookje De Zes Zwanen weer toegankelijk dankzij aanpassingen

18-07-2020, 13.38 uur

Efteling-bezoekers kunnen weer een vaartochtje maken bij De Zes Zwanen in het Sprookjesbos. Door corona was de mini-attractie de afgelopen maanden buiten gebruik. Nu zijn er aanpassingen verricht om ervoor te zorgen dat de boottocht voldoet aan de coronaregels.

De deuren van de bootjes - in de vorm van zwanenvleugels - werden vervangen door metalen platen. Verder zijn in de wachtrij spatschermen geplaatst, om te voorkomen dat bezoekers te dicht bij elkaar in de buurt komen. Rode en witte tape op de grond laat zien hoeveel afstand er minimaal gehouden moet worden.

Alle Efteling-attracties die eerder dicht moesten vanwege corona, zijn nu weer operationeel. De afgelopen weken werden het Avonturen Doolhof bij Monsieur Cannibale en bootjesmolen Polka Marina ook al in gebruik genomen. De Sprookjesboom houdt zich voorlopig koest, maar dat heeft te maken met een technische storing.


Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be