Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Sea Life Scheveningen

Video: duiker Sea Life Scheveningen in de billen gebeten door schildpad

17-07-2020, 12.50 uur

Een duiker van Sea Life Scheveningen had onlangs een bijzonder onderonsje met een schildpad. Tijdens het schoonmaken van de grote onderwatertunnel van de toeristische trekpleister werd de medewerker in de billen gebeten door schildpad Ernie. Dat is te zien in een video van de werkzaamheden.

De onderwatertunnel van Sea Life is gevuld met 180.000 liter water. Elk kwartaal moet het aquarium schoongemaakt worden. "Deze taak wordt volbracht door duikers die zich met een zuurstoffles onder water begeven tussen de zwartpuntrifhaaien en de schildpad", zegt een woordvoerster.

Voor de haaien zijn de duikers niet bang. "Waar je wel als duiker voor moet oppassen is schildpad Ernie." In het filmpje is te zien hoe het brutale dier de duiker in zijn billen bijt en aan zijn helm hapt. "Gelukkig heeft hij een beschermend duikpak aan, maar aangenaam is anders", lacht de voorlichtster.



Meer Sea Life Scheveningen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be