Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Geen Oktoberfest in München dit jaar, maar wel zomerkermis

25-07-2020, 16.03 uur

Het wereldberoemde Oktoberfest in München gaat dit jaar niet door, maar deze zomer zijn er in de Duitse stad wel enkele kermisattracties te vinden. Onder de noemer Sommer in der Stadt is er een alternatief evenement op touw gezet, met attracties, optredens, sportactiviteiten, marktkramen, eetgelegenheden en bierhallen.

Op die manier hoopt het stadsbestuur toch nog iets van entertainment te kunnen bieden in coronatijd. Sommer in der Stadt vindt tot begin september plaats op verschillende pleinen in München. Het attractieaanbod bestaat onder andere uit spinning coaster Heidi The Coaster, zweefmolen Bayern Tower en wildwaterbaan Rio Rapidos.

Andere grote attracties zijn de Break Dance, afterburner Free Style, spiegelpaleis Jumanji, funhouse Lach+Freu-Haus en het Willenborg-reuzenrad. Veel Duitse kermisexploitanten zitten al maanden zonder inkomsten doordat grote kermissen geannuleerd worden. Voor hen zijn alternatieven zoals in München meer dan welkom.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be