Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Automobilist ziet Walibi-bussluis over het hoofd ondanks vier borden

15-07-2020, 23.24 uur

Sommige mensen lezen écht geen borden. Dat bleek vanochtend bij de bussluis bij de ingang van Walibi Holland. Ondanks vier opvallende waarschuwingsborden kwam een automobilist vast te zitten in de sluis. Een voorbijganger fotografeerde het tafereel.

Die hilarische foto gaat nu viral op de website Dumpert, met de titel "Vrouw achter het stuur". Inmiddels is de afbeelding al ruim 80.000 keer bekeken. "Ze zouden er eens een paar duidelijke borden moeten plaatsen", luidt één van de sarcastische reacties. "Iets met bussluis of zo."

Bij de bussluis staan drie borden met waarschuwingen en een verbodsbord met de toevoeging "uitgezonderd lijnbussen". Waarschijnlijk was de weggebruiker op zoek naar een plek om bezoekers af te zetten. Dat gaat tegenwoordig via een aparte rijstrook op de hoofdparkeerplaats.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be