Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Bellewaerde gaat ook in de winter open

17-07-2020, 12.34 uurBeeld: fotogalerijen.be

Het Belgische pretpark Bellewaerde heeft besloten om ook in de winter open te gaan. Normaal gesproken eindigt het seizoen van het attractiepark begin november. Dit jaar zijn bezoekers ook welkom in alle weekenden van december plus de volledige kerstvakantie, van 19 december tot en met 3 januari.

Dat bevestigt een woordvoerder van Bellewaerde aan Looopings. "We willen onze trouwe abonnees tegemoetkomen naar aanleiding van de verloren dagen in het voorjaar." Vanwege het coronavirus opende het park dit jaar pas op 1 juli. "Zo kunnen we het jaar toch mooi afsluiten."

Bellewaerde nam onlangs de familieachtbaan Wakala in gebruik. "Door het seizoen zo lang mogelijk te trekken, kunnen we onze bezoekers alle kansen geven om onze nieuwe attractie te ontdekken", aldus de voorlichter. Het exacte programma wordt later bekendgemaakt. "Maar het wordt de moeite: we gaan zeker niet voor half werk."

Geschrapt
Tussen 2005 en 2009 kende Bellewaerde al een winteropenstelling, toen onder de noemer 'Winter Bellewaerde Park'. Vanwege tegenvallende bezoekersaantallen is dat evenement uiteindelijk geschrapt.

Onlangs stopte Bellewaerde met de verkoop van abonnementen, in verband met de verlaagde maximumcapaciteit van het park. Sinds kort zijn er online toch weer jaarkaarten verkrijgbaar. Een Season Pass inclusief onbeperkte toegang tot Bellewaerde en het Bellewaerde Aquapark, geldig tot en met 12 februari, kost 79 euro. Dat is exclusief parkeren.

Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be