Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park annuleert halloweenevenement Traumatica

15-07-2020, 15.41 uur

Traumatica, het grote halloweenevenement van Europa-Park, wordt dit jaar geschrapt. Dat heeft directeur Michael Mack zojuist bekendgemaakt. Vanwege de coronacrisis is het volgens het Duitse attractiepark niet mogelijk om het grootschalige horrorfeest door te laten gaan.

"Het is zoals het is: helaas hebben we met pijn in ons hart Traumatica voor dit jaar moeten annuleren", aldus Mack. "Dit project gaat mij persoonlijk aan het hart, dus we gaan alles op alles zetten om volgend jaar weer terug te zijn."

Traumatica vindt traditiegetrouw plaats op een terrein aan de rand van het park, in de buurt van waterachtbaan Poseidon. Er moeten aparte tickets voor gekocht worden. Vorig jaar waren er vijf spookhuizen, drie scare zones en twee shows, met een post-apocalyptisch thema.

Lockdown
"Dit is klote: eerst de lockdown en nu geen Traumatica", meldt de organisatie op social media. "2020 is een moeilijk jaar en door de huidige maatregelen is het onmogelijk om een Traumatica-beleving aan te bieden die je van ons gewend bent."

Een kleine pleister op de wond: in het najaar presenteert Europa-Park de losstaande virtualreality-attractie Yullbe. Daar zal ook een horrorversie van beschikbaar zijn.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be