Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Oeps: Efteling vergeet verlichting aan te zetten in Droomvlucht

14-07-2020, 23.55 uur

Efteling-bezoekers waren vanavond met stomheid geslagen toen ze een ritje maakten in de attractie Droomvlucht. Medewerkers vergaten om de verlichting in de attractie aan te zetten. Het resultaat: een ritje door een sprookjeswereld in het pikkedonker.

De muziek en de karretjes werkten, maar daar bleef het ook bij. Erik de Roo filmde hoe hij in het donker door het Wonderwoud, de Elfentuin, de Hemelburchten en het Zompenwoud zweefde. Dankzij een lampje op zijn telefoon kwamen er toch enkele herkenbare decorstukken in beeld.

Dat gebeurde rond 19.15 uur. Pas toen De Roo in het Zompenwoud was aangekomen, sprongen de lampen weer aan. "We mochten nog een rondje en kregen excuses", vertelt hij aan Looopings. Hij kon wel lachen om het surrealistische voorval. "Een medewerkster gaf aan dat ze het gewoon vergeten waren."

Nieuwe groep
De Efteling was vandaag geopend van 09.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 23.00 uur. Om 18.00 uur werd het park schoongeveegd. Een uur later kwam een nieuwe groep bezoekers binnen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be