Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris verrast bezoekers met onverwachte fonteinenshows

15-07-2020, 16.28 uur

Theatervoorstellingen in Disneyland Paris gaan voorlopig niet door, maar bezoekers kunnen wel kijken naar een nieuwe fonteinenshow. Bij het kasteel van Doornroosje wordt enkele keren per dag een voorstelling met fonteinen en muziek vertoond. De soundtrack is het nieuwe nummer 'Make some Magic', dat gaat over de heropening van de Disney-parken.

De oorwurm van componist Scott Erickson is gebaseerd op de muziek van lentefestival Swing into Spring, dat enkele jaren geleden in Disneyland Paris plaatsvond. Eerder werd de melodie al gebruikt voor een paasviering in Tokyo Disney in Japan.

Disneyland Paris was vier maanden gesloten vanwege het coronavirus. Vanaf vandaag zijn bezoekers weer welkom. Omdat het niet de bedoeling is dat er grote mensenmassa's ontstaan, worden de tijden van de watershow niet gecommuniceerd.

Lion King
Parades en avondspektakels gaan tot nader order niet door, meet-and-greets vinden plaats op afstand. Later deze zomer keren enkele voorstellingen terug, namelijk The Lion King: Rhythms of the Pride Lands en The Jungle Book Jive.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be