Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Grote problemen bij Sprookjesboom in de Efteling

14-07-2020, 20.27 uurBeeld: @jeroen_twee

De beroemde Sprookjesboom in de Efteling blijft voorlopig stil. Het sprookjesfiguur kampt al sinds de heropening van het attractiepark in mei met een hardnekkig defect. Nu, bijna twee maanden later, is dat probleem nog steeds niet opgelost. Volgens een woordvoerder kan dat nog wel even duren.

"Er is sprake van een storing", aldus de woordvoerder. Wat er precies aan de hand is, zegt hij niet. "We werken er hard aan." Toch vertelt de Sprookjesboom de komende tijd nog geen verhalen. "We gaan uit van na de zomer."

Tot die tijd heeft de boom zijn ogen dicht. Er staat een simpel bordje met 'Storing' voor. Het uitschakelen van de Sprookjesboom heeft in ieder geval niet te maken met coronamaatregelen, zegt de voorlichter. In het Sprookjesbos is wel de boottocht bij De Zes Zwanen buiten gebruik, omdat afstand daar niet gegarandeerd kan worden.

Acteur
De Sprookjesboom staat sinds 2010 in het Sprookjesbos, tussen De Nieuwe Kleren van de Keizer en De Vliegende Fakir. Hij vertelt verschillende sprookjesverhalen aan voorbijgangers. Zijn stem werd ingesproken door acteur Hero Muller.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be