Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling: geen aparte voorshow meer bij Symbolica

13-07-2020, 17.53 uurBeeld: eftelingfan

In de Efteling-attractie Symbolica wordt sinds kort niet meer gewerkt met een aparte voorshow. Normaal gesproken zien bezoekers in de zogeheten Vestibule hoe Pardoes de introductie van lakei O.J. Punctuel verstoort. Hij splijt een trap open, zodat gasten richting de catacomben kunnen wandelen.

Nu is er een doorlopende voorstelling, waarbij de trap permanent openstaat. Bezoekers maken daardoor slechts een deel van het verhaal mee. Eerder was de ruimte al voorzien van grote spatschermen om te voorkomen dat bezoekers te dicht bij elkaar in de buurt komen.

De nieuwe methode is bedoeld om de doorstroming te verbeteren, bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. Daardoor ligt de capaciteit van de attractie hoger. Eenmaal aangekomen in het station kiezen gasten normaal gesproken één van de drie tours door het Paleis der Fantasie. Vanwege het coronavirus kunnen ze nu niet kiezen.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be