Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium: minder graffiti dankzij speciale muur

30-07-2020, 20.31 uur | Reacties

Walibi Belgium heeft de laatste tijd minder last van graffiti. Het pretpark installeerde enkele seizoenen geleden een groot wit scherm in de wachtrij van houten achtbaan Loup-Garou, in het Nederlands bekend als Weerwolf. Daar mogen bezoekers naar hartelust op schrijven en tekenen.

Er verschijnen namen en andere boodschappen. "Zo voorkomen we dat bezoekers teksten achterlaten op de attractie zelf", vertelt een woordvoerster aan Looopings. Het concept blijkt een succes. "Dankzij onze tag-muur hebben de afgelopen seizoenen een stuk minder graffiti aangetroffen op andere plaatsen in de rij."

Op de witte plaat staat "Tagguez-moi" en "Tag me". Als het scherm volgeschreven is, zorgt Walibi voor een nieuw exemplaar. Voorlopig zijn er geen concrete plannen om ook andere wachtrijen te voorzien van een dergelijke muur. Van alle attracties had Loup-Garou in het verleden het meest te lijden onder kliederende bezoekers.Meer Walibi Belgium
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be