Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Astérix

Video: vechtpartij bij achtbaan Parc Astérix

10-07-2020, 17.43 uur | Reacties

Bezoekers van het Franse pretpark Parc Astérix zijn op de vuist gegaan met medewerkers van een achtbaan. Dat is te zien in een Snapchat-video die iemand op Twitter heeft gezet. Daar zijn de beelden in een paar uur tijd al enkele duizenden keren bekeken.

Het filmpje van bijna veertig seconden laat zien hoe er gevochten wordt in het station van de houten achtbaan Tonnerre de Zeus. Volgens verschillende commentaren onder de video ging de ruzie over een pet. Een passagier zou zijn pet verloren zijn tijdens een ritje. Toen personeelsleden weigerden om de pet te gaan zoeken, brak er een gevecht uit.

Volgens lokale media zijn drie bezoekers gearresteerd. Parc Astérix zou aangifte van mishandeling hebben gedaan bij de politie. Het attractiepark is sinds 15 juni weer open voor publiek. Officieel moeten bezoekers mondkapjes dragen en afstand houden. Zoals in de video te zien is, gebeurt dat lang niet altijd.

Meer Parc Astérix
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be