Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Astérix Paris

Video: vechtpartij bij achtbaan Parc Astérix

10-07-2020, 17.43 uur

Bezoekers van het Franse pretpark Parc Astérix zijn op de vuist gegaan met medewerkers van een achtbaan. Dat is te zien in een Snapchat-video die iemand op Twitter heeft gezet. Daar zijn de beelden in een paar uur tijd al enkele duizenden keren bekeken.

Het filmpje van bijna veertig seconden laat zien hoe er gevochten wordt in het station van de houten achtbaan Tonnerre de Zeus. Volgens verschillende commentaren onder de video ging de ruzie over een pet. Een passagier zou zijn pet verloren zijn tijdens een ritje. Toen personeelsleden weigerden om de pet te gaan zoeken, brak er een gevecht uit.

Volgens lokale media zijn drie bezoekers gearresteerd. Parc Astérix zou aangifte van mishandeling hebben gedaan bij de politie. Het attractiepark is sinds 15 juni weer open voor publiek. Officieel moeten bezoekers mondkapjes dragen en afstand houden. Zoals in de video te zien is, gebeurt dat lang niet altijd.

Meer Parc Astérix Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be