Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dierenrijk

Video: neushoorn laat enorme scheet naast etende bezoekers

08-07-2020, 19.23 uur

Bezoekers van het Brabantse dierenpark Dierenrijk waren onlangs getuige van een onsmakelijk tafereel. Terwijl ze een frietje aan het nuttigen waren op een terras, werden ze door een badderende neushoorn getrakteerd op een enorme scheet. Dat leverde hilarische beelden op, die belandden op Facebook en videosite Dumpert.

Daar werd het filmpje van het ongegeneerde beest al honderdduizenden keren bekeken. "Leuk zo'n romantisch etentje naast de neushoorn...", luidt het bijschrift. Al met al duurde de scheet maar liefst vijftien seconden.

De dierentuin in Mierlo heeft zelf ook gereageerd op het lachwekkende tafereel. Dierenrijk laat weten dat de Indische neushoorns in het park getrakteerd waren op een speciale groentetaart, omdat het vernieuwde neushoornverblijf precies een jaar geleden is geopend. "Zo te zien heeft de groentetaart van gisteren goed gesmaakt", meldt het park.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Dierenrijk
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be