Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand start weer met entertainment: na acht jaar nieuwe theatershow

12-07-2020, 20.34 uur

De theatershows in Phantasialand gaan weer door. Nadat alle live-voorstellingen in het Duitse pretpark de afgelopen zes weken ontbraken vanwege het coronavirus, kunnen bezoekers vanaf dit weekend weer kijken naar drie verschillende producties.

Zo wordt in het Wintergarten-theater in themadeel Berlin wederom de acrobatiekshow Musarteum opgevoerd, net als voorgaande jaren. Verder startte vandaag de schaatsshow Ice College 2020 in Arena de Fiesta, gelegen in het Mexicaanse gebied.

Na acht jaar is er voorlopig een einde gekomen aan de show Jump in het Silverado Theatre, met breakdancers, BMX-rijders en trampolinespringers. In plaats daarvan staat daar nu een 'verrassingsshow' op de planken met de Duitse comedian Patrick Lemoine.

Mondkapjes
In verband met corona worden in de theaters minder mensen toegelaten. Tussen verschillende gezelschappen blijft steeds minimaal één plaats open. Medewerkers begeleiden gasten naar hun plek. Het dragen van mondkapjes is in het publiek verplicht, de acteurs hoeven dat niet.

Vóór het betreden van een theater moeten bezoekers hun entreebewijs scannen. Op die manier weet Phantasialand wie er binnen waren en kan men contact opnemen met de aanwezigen in het geval van een corona-uitbraak.

Pirates
4D-film Pirates in het Schauspielhaus was al sinds de heropening van het park te zien. Meet-and-greets met de mascottes van het park, zes verschillende draken, gaan op dit moment nog niet door.Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be