Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zet Villa Volta vol met schermen

05-07-2020, 14.49 uur

De Efteling gaat heel ver om in coronatijd zo veel mogelijk bezoekers te kunnen ontvangen. Nadat nagenoeg alle wachtrijen al voorzien waren van spatschermen, staat nu ook de iconische attractie Villa Volta vol met houten schotten.

In de overdekte wachtrij, de voorshows én de hoofdshow zijn schermen gebouwd. Die voorkomen dat bezoekers te dicht bij elkaar in de buurt komen. Eerder werden per ruimte vijf huishoudens tegelijk binnengelaten. Dankzij de houten frames met doorzichtige folie zijn dat er nu acht.

De capaciteit ligt dus iets hoger, maar de aanpassingen komen de sfeer niet ten goede. Op sommige plekken heeft het statige landhuis van Hugo van den Loonsche Duynen nu wel iets weg van een spiegeldoolhof met claustrofobische gangetjes.

Bootjes
Het sprookjespark neemt aan de lopende band extra maatregelen om de capaciteit van attracties optimaal te kunnen benutten. Momenteel wordt er ook geëxperimenteerd met doorzichtige schermen in de gondels van Droomvlucht en de bootjes van Fata Morgana, zodat ook daar meer mensen naast elkaar kunnen plaatsnemen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be