Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Video: waterbaan DinoSplash in Plopsaland nu officieel geopend

03-07-2020, 21.35 uur

De vernieuwde waterbaan DinoSplash in Plopsaland De Panne is helemaal af. Vorig jaar konden bezoekers de attractie alvast uitproberen, maar toen waren nog niet alle decoraties gereed. Afgelopen winter is de waterattractie volledig afgewerkt. Er kwamen een heleboel dinosaurussen bij.

Ook op het gebied van schilderwerk en beplanting werden de puntjes op de i gezet. Een nieuwe video toont het eindresultaat. DinoSplash opende in 1989 als Splash. Later ging de attractie door het leven als Het Kasteel van Koning Samson en De Boomstammetjes. Inmiddels heeft het oude kasteelthema plaatsgemaakt voor een jungle met rokende vulkanen, lavastromen en brullende dino's.

Eigenlijk had de officiële opening in de paasvakantie plaats moeten vinden. Door corona bleef Plopsaland echter tot 1 juli gesloten. Het attractiepark laat voorlopig een beperkt aantal bezoekers binnen. Daardoor werd DinoSplash deze week geruisloos in gebruik genomen, zonder grote festiviteiten.

Duitsland
DinoSplash is ook de nieuwe naam van een oude wildwaterbaan in het Duitse Plopsa-park Holiday Park. Die attractie onderging afgelopen winter dezelfde behandeling als de attractie in De Panne, met rotsen en dino's. In Duitsland gaat het echter om een waterbaan met ronde bootjes in plaats van boomstammetjes.

Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be