Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn gaat tussentijds dicht op zomeravonden

20-07-2020, 15.28 uur

Avonturenpark Hellendoorn gaat deze maand werken met afzonderlijke tijdvakken. Op dagen dat het Overijsselse pretpark tot 's avonds laat geopend is, moeten bezoekers kiezen tussen een dag- en een avondbezoek. Het park gaat dan open van 09.30 tot 16.00 uur en van 17.00 tot 22.00 uur.

Tussen 16.00 en 17.00 uur wordt het attractiepark schoongeveegd. Bezoekers mogen dan niet blijven hangen. De zogeheten Zinderende Zomeravonden staan op de agenda voor vier woensdagen in de zomermaanden: 22 juli, 29 juli, 5 augustus en 12 augustus.

Abonnementhouders zijn op die dagen alleen 's avonds welkom. Zij moeten een bezoek vooraf reserveren. Losse entreebewijzen kosten online 18,80 euro per stuk. Voor de dag en de avond wordt hetzelfde tarief gehanteerd. In tegenstelling tot voorgaande jaren, is er vanwege de coronamaatregelen geen vuurwerkshow te zien.

Afwachten
Andere pretparken die eerder kozen voor aparte shifts - Julianatoren, Dolfinarium, de Efteling en Plopsaland De Panne - zijn daar inmiddels weer op teruggekomen. Daar was het concept geen succes. Is Hellendoorn niet bang voor hetzelfde effect? "We wachten sowieso de eerste twee avonden in juli af, over de avonden in augustus denken we nog na", vertelt een woordvoerder aan Looopings.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be