Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Tikibad Duinrell voorlopig niet meer geopend voor dagbezoekers

02-07-2020, 16.42 uur | Reacties

Het Tikibad van Duinrell is voorlopig niet meer toegankelijk voor dagbezoekers. Om te grote drukte te voorkomen, heeft het Wassenaarse pretpark de kaartverkoop tot nader order uitgeschakeld. Het bekende waterparadijs gaat de komende periode alleen nog open voor verblijfsgasten.

Dat bevestigt een woordvoerster van Duinrell aan Looopings. "We hebben nu een hogere bezetting op ons vakantiepark", zegt ze. "Omdat we onze vakantiegasten de mogelijkheid willen bieden om gebruik te maken van het Tikibad, hebben we de dagtickets even uitgezet."

Wanneer er weer losse entreebewijzen voor het Tikibad in de verkoop gaan, weet de voorlichtster niet. Een mailtje van externe partner Ticketveiling.nl verraadt dat de nieuwe regeling in ieder geval geldt voor de maanden juli en augustus. Bestaande reserveringen kunnen verplaatst worden naar een later moment.

Afstand
Duinrell en het Tikibad openden op 16 mei na een wekenlange sluiting vanwege het coronavirus. Door corona moeten gezelschappen nu anderhalve meter afstand van elkaar houden. Dat geldt ook in het zwembad, waardoor de maximumcapaciteit een stuk lager ligt dan gewoonlijk.

Meer Duinrell
Reacties