Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Tikibad Duinrell voorlopig niet meer geopend voor dagbezoekers

02-07-2020, 16.42 uur

Het Tikibad van Duinrell is voorlopig niet meer toegankelijk voor dagbezoekers. Om te grote drukte te voorkomen, heeft het Wassenaarse pretpark de kaartverkoop tot nader order uitgeschakeld. Het bekende waterparadijs gaat de komende periode alleen nog open voor verblijfsgasten.

Dat bevestigt een woordvoerster van Duinrell aan Looopings. "We hebben nu een hogere bezetting op ons vakantiepark", zegt ze. "Omdat we onze vakantiegasten de mogelijkheid willen bieden om gebruik te maken van het Tikibad, hebben we de dagtickets even uitgezet."

Wanneer er weer losse entreebewijzen voor het Tikibad in de verkoop gaan, weet de voorlichtster niet. Een mailtje van externe partner Ticketveiling.nl verraadt dat de nieuwe regeling in ieder geval geldt voor de maanden juli en augustus. Bestaande reserveringen kunnen verplaatst worden naar een later moment.

Afstand
Duinrell en het Tikibad openden op 16 mei na een wekenlange sluiting vanwege het coronavirus. Door corona moeten gezelschappen nu anderhalve meter afstand van elkaar houden. Dat geldt ook in het zwembad, waardoor de maximumcapaciteit een stuk lager ligt dan gewoonlijk.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be