Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-attractie Polka Marina na zes weken weer open

01-07-2020, 19.35 uurBeeld: @EftelingCasper

Na zes weken heeft de Efteling bootjesmolen Polka Marina weer in gebruik genomen. Toen het attractiepark op 20 mei heropende, bleef de familieattractie dicht vanwege het coronavirus. De Efteling kon afstand tussen bezoekers niet garanderen. Dankzij enkele aanpassingen kan dat nu wel.

Dat bevestigt een woordvoerder aan Looopings. Zo zijn er spatschermen geplaatst in de wachtrij en naast de gondels van de koggenmolen. Ook werd de rij verlengd met behulp van rode en witte tape op het plein rond de attractie.

Naast Polka Marina waren nog twee andere Efteling-attracties gesloten in verband met de coronamaatregelen: het Avonturen Doolhof en de boottocht bij De Zes Zwanen in het Sprookjesbos. Het labyrint is inmiddels ook weer toegankelijk. De zwanenbootjes blijven voorlopig dicht, aldus de voorlichter.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be