Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland opent infolijn voor coronamaatregelen

01-07-2020, 21.16 uur

Als bezoekers van Bobbejaanland iets kwijt willen over de coronamaatregelen, kunnen ze gebruikmaken van een speciale infolijn. Het Vlaamse attractiepark, dat vandaag weer openging voor publiek, heeft een contactpunt geopend voor vragen en opmerkingen over de coronamaatregelen.

Bij binnenkomst ontvangen bezoekers een folder met de geldende coronaregels in het park. Daarin wordt ook melding gemaakt van de COVID-lijn van Bobbejaanland. Wie onwenselijke situaties wil rapporteren of meer informatie zoekt, kan daar contact mee opnemen. De folder vermeldt zowel een e-mailadres als een telefoonnummer.

Bobbejaanland geeft bezoekers de opdracht om op wandelpaden anderhalve meter afstand te houden. Het dragen van mondkapjes wordt aangeraden. In de snelle attracties, waaronder de achtbanen, is het verplicht. Het pretpark zou de poorten eigenlijk begin april openen. Door de coronacrisis werd de seizoensstart drie maanden uitgesteld. Een handjevol attracties blijft nog wel gesloten.

Meer Bobbejaanland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be