Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland toont opgeknapte achtbaan en vernieuwd gebied

30-06-2020, 01.51 uurBeeld: Bart Baan

Als Bobbejaanland woensdag eindelijk weer opengaat, kunnen bezoekers een gerenoveerde achtbaan en een vernieuwd gebied ontdekken. Hangende achtbaan Dreamcatcher heeft een nieuwe kleur gekregen. Daarnaast is het gedeelte tussen familieachtbaan Oki Doki en waterbaan Indiana River opnieuw ingericht.

"We hebben echt geprobeerd om natuur, hout en rotswerk naar dit stuk van het park te halen", vertelt commercieel directrice Peggy Verelst in een videoreportage over de aanpassingen bij Indiana River. "Voor mij is dat de rode draad van Bobbejaanland." Bovendien werd een bestaand strandje uitgebreid en is er een waterspeelplaats toegevoegd.

Een station van de Monorail heeft het veld moeten ruimen. Dankzij een nieuwe looproute, met een wandelpad aan het water, ligt de focus nu meer op de grote vijver in het hart van het park. "We laten de mooie natuur die hier is nu beter zien. Dat geeft een enorm vakantiegevoel."

Stoer
De 33 jaar oude rollercoaster Dreamcatcher was de afgelopen jaren beige met lichtrood en lichtblauw. Nu is de baan helemaal zwart. "Ik denk dat Dreamcatcher een stoere attractie is", aldus Verelst. "Met de kleuren die er voordien waren, kwam dat misschien niet volledig over." Er werd ook een overkapping toegevoegd bij de ingang.Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be