Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland zorgt voor verkoeling in wachtrijen

19-07-2020, 19.44 uurBeeld: @Bjl_Fans

Bezoekers van Bobbejaanland blijven vanaf nu koel tijdens een hittegolf. Verschillende plekken in het Vlaamse pretpark zijn voorzien van nevelinstallaties. Die brengen verfrissing op warme dagen. Onder meer de wachtrij van lanceerachtbaan Fury werd aangepast.

Verder is er sprake van verneveling in de wachtrijen voor spinning coaster Naga Bay, boomstambaan Wildwaterbaan en darkride Indiana River, meldt een woordvoerster aan Looopings. Daarnaast zorgt Bobbejaanland voor verkoeling op het terras van Cowboystad en in de speeltuin in dat gebied.

Vandaag werd het 24 graden in Bobbejaanland. De komende week worden temperaturen tussen 21 en 23 graden verwacht, met volop zon. Het attractiepark is sinds 1 juli weer open voor publiek, met extra maatregelen om het coronavirus geen kans te geven.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be