Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland viert verjaardag Untamed met vlaggetjes en teddyberen

02-07-2020, 09.34 uurBeeld: Themepark Adventures by Simon

Walibi Holland heeft de eerste verjaardag van achtbaan Untamed woensdag op toepasselijke wijze gevierd. Ter gelegenheid van het eerste jubileum van de 36,5 meter hoge hybrid coaster kregen bezoekers de kans om een ritje te maken samen met enkele teddyberen.

In mei ging een video van knuffelberen in Untamed de hele wereld over. De beelden werden vele honderdduizenden keren bekeken en kwamen voorbij in ruim 25 landen. Zelfs Amerikaanse tv-zenders besteedden er aandacht aan.

Om de verjaardag van de rollercoaster kracht bij te zetten, keerden de beren woensdag even terug. Dit keer moesten ze de trein delen met menselijke passagiers. Dat leverde komische taferelen op. Verder was het stationsgebouw van de attractie versierd met vlaggetjes en droegen sommige medewerkers feesthoedjes.

Elementen
Untamed opende op 1 juli 2019 als de vervanger van houten achtbaan Robin Hood. De oude houten constructie diende als de basis voor een hybrid coaster van de Amerikaanse fabrikant Rocky Mountain Construction, met een stalen rail en meerdere sensationele elementen. Treinen halen een topsnelheid van 92 kilometer per uur.





Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be