Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Overnachting in dierenpark Wildlands geveild voor 2000 euro

30-06-2020, 09.19 uur

Enkele gezinnen kunnen over een tijdje een nacht doorbrengen in dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen. Op website Vipio worden exclusieve overnachtingen in de Drentse dierentuin geveild. Het eerste verblijf leverde onlangs maar liefst 2000 euro op. Een gezelschap uit Groningen trok aan het langste eind.

De gasten brengen de nacht door in een tent in de buurt van de dieren. "Als de poorten van het park sluiten, mag het gezin op een privéavontuur", laat de organisatie weten. "Ze kunnen de hele avond van dichtbij bekijken hoe de dieren zich klaarmaken om te gaan slapen terwijl andere dieren juist ontwaken."

Na het ontbijt gaan de vip-bezoekers op pad met een dierverzorger om te helpen bij het voeren van een aantal dieren. In totaal hebben ze de dierentuin zeventien uur lang voor zichzelf. Het verblijf wordt vijf keer geveild, vertelt een woordvoerster van Wildlands aan Looopings. Overnachtingen kunnen plaatsvinden vanaf september.

Slaapspullen
Het arrangement - inclusief avondeten, snacks, drinken en ontbijt - is bedoeld voor twee volwassenen en maximaal vier kinderen, met een minimale leeftijd van 6 jaar. Ze moeten wel zelf zorgen voor slaap- en toiletspullen.

Vooralsnog gaat het om een eenmalige actie. Wildlands speelt al wel langer met het idee om permanente verblijfsaccommodaties toe te voegen, naar voorbeeld van parken als Safaripark Beekse Bergen en Pairi Daiza.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be