Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling schakelt politie in na misdragingen bij Baron 1898

29-06-2020, 14.09 uurBeeld: @EftelingCasper

Vier jongeren hebben zich zondagmiddag misdragen in de wachtrij voor achtbaan Baron 1898 in de Efteling. Ze waren agressief en richtten vernielingen aan. Toen een andere bezoeker daar iets van zei, kreeg diegene een grote mond terug. Uiteindelijk grepen medewerkers in.

Aan het einde van de rij mochten de opstandige vandalen de attractie niet in. Dat zorgde er opnieuw voor dat de groep vernielingen begon aan te richten. Personeelsleden riepen de beveiliging erbij, waarna ook de politie werd ingeschakeld.

Dat meldt een politiewoordvoerder aan Looopings. Uiteindelijk hebben agenten de gegevens van één persoon genoteerd: een 18-jarige man uit Rotterdam. Hij zal later verhoord worden. Er zijn ter plekke geen aanhoudingen verricht. Een Efteling-woordvoerder bevestigt alleen dat er sprake was van vandalisme bij de Baron. "Verder is het nu aan de politie."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be