Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Grappenmakers doen mondkapje op bij Roodkapje in de Efteling

27-06-2020, 13.51 uurBeeld: Robin Nagtzaam

Efteling-bewoonster Roodkapje neemt het zekere voor het onzekere. Het beroemde sprookjesfiguur werd vanochtend plotseling gespot met een mondkapje op. Grappenmakers bleken de beroemde pop in het Sprookjesbos voorzien te hebben van een mond- en neusmasker.

"Ook onze Sprookjesbos-bewoners hebben veiligheid als grootste prioriteit", laat een woordvoerster van de Efteling gekscherend weten. "Roodkapje nam haar voorzorgsmaatregelen aangezien grootmoeder in de risicodoelgroep valt." Overigens droeg Roodkapje geen rood kapje, maar een blauw kapje.

Inmiddels is het masker weer verwijderd door Efteling-personeel. Wie verantwoordelijk is voor de stunt, is niet duidelijk. Het dragen van mondkapjes is niet verplicht in de Efteling, in tegenstelling tot pretparken in bijvoorbeeld België, Duitsland en Frankrijk.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be