Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nederlandse ambassadeur Disneyland Paris blijft langer door corona

24-06-2020, 22.43 uur

Giona Prevete uit Heerlen blijft langer aan als de officiële ambassadeur van Disneyland Paris. De Nederlander werd in 2018 benoemd tot Disney-ambassadeur, eigenlijk voor een periode van twee jaar. Door de coronacrisis heeft Disney de aanstelling van nieuwe ambassadeurs uitgesteld.

De beslissing houdt in dat de termijn van Prevete doorloopt tot en met eind 2021. "Dat geeft ons genoeg tijd voor een gedegen selectieprocedure voor de volgende ambassadeurs", laat een woordvoerder weten. "We zijn ontzettend trots op de manier waarop onze huidige ambassadeurs Disney in deze moeilijke tijden vertegenwoordigen."

Ambassadeurs fungeren als de officiële vertegenwoordigers van Disney-personeel. Ze zijn op die manier een belangrijk aanspreekpunt voor medewerkers en bezoekers. "Ze laten zien wat het betekent om deel uit te maken van de Disney-familie", aldus de voorlichter. "Hun positiviteit en optimisme houden de Disney-magie levend."

Carrière
Prevete, die een Nederlandse moeder en een Italiaanse vader heeft, werd in 2018 verkozen samen met ambassadrice Joana Afonso Santiago. Zij kiest deze zomer voor een carrière buiten Disneyland Paris. De Nederlander gaat de komende anderhalf dus in zijn eentje door.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be