Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Deze zomer blijven slapen in Toverland: attractiepark opent camping

24-06-2020, 17.40 uur

Het is deze zomer mogelijk om te blijven slapen in Toverland. In het attractiepark wordt in juli en augustus een tijdelijke camping gerealiseerd. Bezoekers kunnen zelf een camper, caravan of tent meenemen, óf een ingerichte tent huren. Een verblijf op de camping is inclusief onbeperkte toegang tot Toverland.

Het zogenoemde Pop-Up Summer Camp wordt gerealiseerd op het parkeerterrein dat grenst aan houten achtbaan Troy. Blijven slapen is mogelijk tussen 11 juli en 23 augustus. In die periode vindt in het park dagelijks het zomerevenement Summer Feelings plaats. Toverland is dan open tot 21.00 uur. Entreegebied Port Laguna, met entertainment, horeca, winkels en games, blijft tot 22.00 uur toegankelijk.

De Toverland-camping biedt circa 120 staanplaatsen voor caravans, campers en tenten. Verder is het mogelijk om een tent te huren die al is ingericht, voor twee, vier of zes personen. Toverland zorgt voor elektriciteit en sanitaire voorzieningen. Verblijfsgasten kunnen ook kiezen voor het bestellen van een "bourgondische ontbijtmand". Voor het in- en uitchecken wordt een speciale receptie ingericht.

Reserveren
"Het idee is om onze bezoekers nóg langer van de magie van Toverland te laten genieten, op een unieke locatie", zegt projectleider Miriam Derickx-Linders. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Dat kan vanaf vandaag via toverland.com/pop-up-summer-camp. Voor abonnementhouders - 'Magic Members' - zijn er speciale arrangementen beschikbaar.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be