Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Efteling verkoopt weer actiefoto's: failliete leverancier gered

23-06-2020, 23.48 uur

De Efteling kan weer actiefoto's verkopen bij de attracties. Fotoleverancier Picsolve uit Groot-Brittannië ging vorige maand failliet door de coronacrisis, maar deze week werd bekend dat de firma is gered. Picsolve wordt overgenomen door het Engelse fotografiebedrijf Pomvom.

Pomvom is gespecialiseerd in realtime-fotoverkoop voor pretparken, concerten, festivals, cafés en sportwedstrijden. Dankzij de overname zijn ruim zeshonderd banen gered. Vaste medewerkers van Picsolve komen in dienst van Pomvom.

Curator Matt Cowlishaw denkt dat de verkoop van Picsolve grote voordelen kan hebben. "De combinatie van verschillende technieken moet zorgen voor een interessante aanbod in de markt", laat hij weten. "We wensen de nieuwe eigenaren veel succes."

Dicht
Sinds de heropening van de Efteling op 20 mei waren de fotobalies bij de attracties dicht. Welke fotopunten wel en niet gebruikt kunnen worden in tijden van corona, wordt de komende tijd bekeken.

Picsolve is ook actief voor buitenlandse parken als Alton Towers, Thorpe Park, Drayton Manor, Blackpool Pleasure Beach, PortAventura World, Heide Park, Legoland Billund en Tusenfryd.

Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be