Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris deelt eerste ontwerp voor Cars-attractie

23-06-2020, 17.30 uur

Disneyland Paris laat voor het eerst zien hoe de attractie Cars Route 66 Road Trip eruit komt te zien. De oude Studio Tram Tour in het Walt Disney Studios Park wordt omgebouwd tot een attractie met de figuren uit de Cars-animatiefilms. Het nieuwe ontwerp toont de bestaande scène Catastrophe Canyon, maar dan met een Cars-sausje.

Een oude tankwagen wordt getransformeerd tot een Cars-personage, met een nieuwe kleur, ogen en een mond. Op de wagen staat het logo van Dinoco, een fictief oliebedrijf dat voorkomt in verschillende Cars- en Toy Story-films. De bestaande water- en vuureffecten blijven actief, blijkt uit het ontwerp.

De attractie wordt door Disney omschreven als "een volledige Cars-beleving met nieuwe decors, verhaallijnen, muziek en voertuigen". "Gasten ontdekken natuurlijke wonderen tijdens een roadtrip over de Route 66." Cars-personages Lightning McQueen en Mater laten zich ook zien.

Verplaatst
Studio Tram Tour: Behind the Magic was begin januari voor het laatst geopend. Daarna begon de ombouw. Het station van de attractie wordt verplaatst richting Toy Story Playland.

De opening zou deze zomer plaatsvinden. Of dat nog gaat lukken, is niet duidelijk. Disneyland Paris gaat op 15 juli weer open na een maandenlange sluiting vanwege het coronavirus. De Cars-attractie opent "later dit jaar", staat in een persbericht.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be